ШТО НЕ Е ЈАСНО? (19.04.2021)

НИ МАСКИ ВЕЌЕ НЕ ПОМАГААТ, ПА МОРА ДА НОСАТ СКАФАНДЕРИ ЗА ДА ГО СОКРИЈАТ СРАМОТ И МЕГА – НЕСПОСОБНОСТА?

АЛФА