ШТО НЕ Е ЈАСНО? – (17.06.2021)

НА ДЕН ПРЕД 3-ГОДИШНИНАТА ОД МАКЕДОНСКИОТ ЕТНОЦИД СО ПРЕСПАНСКАТА КАПИТУЛАЦИЈА, 4-ЦАТА ЈАВАЧИ НА АПОКАЛИПСАТА ВО БУГАРИЈА? – ИНТЕРВЈУ СО ДАРДАН ВЕНЕТСКИ, Македонски Манифест

АЛФА