ШТО НЕ Е ЈАСНО? (15.10.2021)





РОКЕР ВО ТРКА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК, КАКО БЕНИ ШАЌИРИ ГИ ОСВОЈУВА СКОПЈАНИ?

АЛФА