ШТО НЕ Е ЈАСНО? (15.09.2021)

ВЕЧЕРНА ШКОЛА ЗА ОДГОВОРНОСТ И МОРАЛ ЗА ПОВТОРУВАЧИТЕ ЗАЕВ И ФИЛИПЧЕ
Гостин: Драган Ковачки, полковник, ИК на ВМРО – ДПМНЕ

АЛФА