ШТО НЕ Е ЈАСНО? (13.09.2021)

СО ИЛИ БЕЗ ОСТАВКА, ОВА Е ПОЧЕТОКОТ НА КРАЈОТ ЗА ЗАЕВ И ФИЛИПЧЕ КОМПАНИ?
Гостин: Проф. Д-р Солза Грчева

АЛФА