ШТО НЕ Е ЈАСНО? (11.12.2020)

ДАЛИ НОВИОТ ДОКУМЕНТ ШТО МАКЕДОНИЈА БИ ГО ПОТПИШАЛА СО БУГАРИЈА Е ГАРАНЦИЈА ЗА СТАРТ НА ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ?

АЛФА