ШТО НЕ Е ЈАСНО? (10.11.2021)

ТИК-ТАК, ТИК-ТАК: МАКЕДОНИЈА ГО ОЧЕКУВА ПАДОТ НА ВЛАДАТА НА ЗАЕВ – ОПОЗИЦИЈАТА ИМА МНОЗИНСТВО!
ГОСТИН: СТРАШО АНГЕЛОВСКИ

АЛФА