ШТО НЕ Е ЈАСНО? – (10.06.2021)

ГЕРМАНСКИ ДИПЛОМАТСКИ БЕЛЕШКИ ОД ВТОРАТА СВЕТСКА ЗА МАКЕДОНСОТО ПРАШАЊЕ – ДОКАЗ ЗОШТО ЦАРОВСКА САКА ДА ЈА УКИНЕ ИСТОРИЈАТА

АЛФА