ШТО НЕ Е ЈАСНО (08.09.2021)

ПАРАДОКС: ПО 30 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ, МАКЕДОНИЈА НАЈЗАВИСНА ВО ИСТОРИЈАТА?!

АЛФА