ШТО НЕ Е ЈАСНО? (04.12.2020)

ДАЛИ Е ВЕЌЕ ДОЦНА ЗА СПАС, ЌЕ УСПЕЕ ЛИ НАУКАТА ДА ЈА ПОБЕДИ ПОЛИТИКАТА ПОД СТЕГИТЕ НА БУГАРИЈА

АЛФА