ШТО НЕ Е ЈАСНО? (02.11.2021)

СЕВЕРНА ПАРОДИЈА: ЗАЕВ СЕ ПРЕМИСЛИ – ОСТАВКА АМА ВО ДЕКЕМВРИ? КОЈ ДЕКЕМВРИ???
ГОСТИ: ВОИСЛАВ ЗАФИРОВСКИ, СОТИР КОСТОВ

АЛФА