ШТО НЕ Е ЈАСНО? (02.06.2021)

ПОЛИТИКАНТСКА СТИХИЈА НАРЕЧЕНА ЗАЕВ – 4 ГОДИНИ ОД НАЈКАТАСТРОФАЛНОТО ВЛАДЕЕЊЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА

АЛФА