ШТО НЕ Е ЈАСНО? (01.11.2021)

СЕВЕРНИ ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ: ПО НАРОДНАТА ШЛАКАНИЦА ПОЛИТИЧКИОТ КЛОВН ЗАЕВ СЕ МАСКИРАШЕ ВО ДОБЛЕСЕН, ОДГОВОРЕН ЛИДЕР

АЛФА