ШТО НЕ Е ЈАСНО? ЈОВАНОВСКИ: „ЛАЖЕШ КАКО ЗАЕВ“ Е НОВ ИДИОМ ВО МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК

ЗОРАН ЈОВАНОВСКИ – КОЛУМНИСТ

АЛФА