ШТО НЕ Е ЈАСНО? ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ Е НА КОЛЕНА, А ШИЛЕГОВ ФАНТАЗИРА ЗА „БРЗИ АВТОБУСИ“

ГОСТИН: ЛЕНИН ЈОВАНОВСКИ – БИЗНИСМЕН, МОТОРЏИЈА, ПАТРИОТ

АЛФА