Што не е јасно? ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА ВО МАКЕДОНИЈА ПО ВЧЕРАШНАТА ЛИДЕРСКА СРЕДБА?

Што не е јасно?
21.10.2019
Водител – Горан Момуроски
Гостин – Зиадин Села