„Што не е Јасно?“ -Што ќе бара Бугарија, а што ќе дадеме ние после интервјуто на Заев?

„Што не е Јасно?“ со Искра Коровешовска

Гостин во студиото Гордана Силјановска Давкова -универзитетски професор и пратеник

АЛФА