Што не е јасно? УГОСТИТЕЛСТВО НА „РЕСПИРАТОР“: 35.000 ВРАБОТЕНИ „ВИСАТ“ А ВЛАТА МУВА НЕ ЈА ЛАЗИ

„ШТО НЕ Е ЈАСНО?“ со Љупчо Цветановски
гостин: ЗДРАВКО ЈОСИФОВСКИ – независна угостителска комора

АЛФА