ШТО НЕ Е ЈАСНО? – ТРИ ВО ЕДНО: ЗАЕВЦИ НА ЗАМИНУВАЊЕ ЈА “РЕШАВААТ“ СЛАВИЈА, БРЗАТА ПОМОШ И БУГАРИЈА

Александар Николоски – потпретседател на ВМРО – ДПМНЕ

АЛФА