ШТО НЕ Е ЈАСНО? ТЕЧАТ ЗАКОНСКИТЕ РОКОВИ ЗА ФОРМИРАЊЕ ВЛАДА (06.08.2020)

„Што не е јасно?“ со Катерина Гетева
Гостин во студио: проф. д-р АСПАЗИЈА СОФИЈАНОВА – шеф на одделот за неонатална и педијатриска интензивна нега и терапија на Клиниката за детски болести и претседател на педијатриското здршжение на Македонија
(06.08.2020)