ШТО НЕ Е ЈАСНО? СДССМ ВО АКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ЛИЧНАТА КАРТА НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД

ГОСТИН: ПРОФ. Д-Р МИХАЈЛО МИНОСКИ – ИСТОРИЧАР

АЛФА