ШТО НЕ Е ЈАСНО? РАБОТНИК КОНТРА БЛЕФЕР = ТРАЈАНОВСКИ VS. ШИЛЕГОВ?

ГОСТИН: КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ – ИК НА ВМРО-ДПМНЕ

АЛФА