ШТО НЕ Е ЈАСНО? ПРЕГОВОРИ ЗА НОВА ВЛАДА (04.08.2020)

„Што не е јасно?“ со Катерина Гетева (04.08.2020)
Гостин во студиото
Александар Даштевски – аналитичар