ШТО НЕ Е ЈАСНО? ОБРАЗОВАНИЕТО ВО СЕНКА НА ПОЛИТИЧКИТЕ СЛУЧУВАЊА (03.08.2020)

„Што не е јасно?“ со Катерина Гетева (03.08.2020)
Гостин во студиото
ТАФА АМЕТИ – ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОНК ГОСТИВАР
САШКА НИКОЛОВА – РОДИТЕЛ