ШТО НЕ Е ЈАСНО? НАПЛИВ НА МАЛИГНИТЕТИ-УПЛАШЕНИ ОД КОРОНАТА, ГРАЃАНИТЕ ЗАБОРАВИЈА НА ДРУГИТЕ БОЛЕСТИАЛФА