ШТО НЕ Е ЈАСНО? МАКЕДОНИЈА ДЕНЕС: ЕВРОПСКИ ПАРИ ВО СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ ЏЕБОВИ (21.10.2020)

„ШТО НЕ Е ЈАСНО?“ со Љупчо Цветановски
гостин: Владо Мисајловски – пратеник, потпретседател на ВМРО ДПМНЕ
(21.10.2020)

АЛФА