„Што не е јасно?“ -Кој е брадестиот човек кој посредувал во „Рекет 2“?

„Што не е јасно?“ со Искра Коровешовска

Гости во студиото:
Саша Богдановиќ -градоначалник на Општина Центар
Бранко Героски -новинар