„Што не е јасно?“ ИНТЕРВЈУ СО ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ (26.03.2021)

„Што не е јасно?“ со Искра Коровешовска
ГОСТИН: ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ – ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВМРО-ДПМНЕ

АЛФА