ШТО НЕ Е ЈАСНО? ЗАГАДУВАЊЕТО РУШИ РЕКОРДИ – ГРАЃАНИТЕ БАРААТ СПАС

Гости: ЈОРДАН АПОСТОЛСКИ – АДВОКАТ
АНА ЧОЛОВИЌ ЛЕШОСКА – ЕКО СВЕСТ
АРИЈАНИТ ЏАФЕРИ – ЕКО ГЕРИЛА