„Што не е Јасно?“ ЕКОНОМСКA ИЛИ ПРОМАШЕНА ГОДИНА ЗА БИЗНИСОТ? (19.12.2019)

„Што не е Јасно?“ со Билјана Василевска Трендафилова (19.12.2019)
Гости:
Горан Рафајловски – Бизнисмен,
Даниела Арсовска – Претседател на ССК,
Неби Хоџа – Претседател на Стопанската Комора на Северозападна Македонија