ШТО НЕ Е ЈАСНО? ДАЛИ ДИЈАСПОРАТА Е ДИСКРИМИНИРАНА ЗА ИЗБОРИТЕ НА 15 ЈУЛИ? (07.07.2020)

„Што не е јасно?“ со Катерина Гетева (07.07.2020)
Гостин во студиото – МАКСИМИЛИЈАН КАЗАКОВ – претседател на Македонската заедница во Малта