ШТО НЕ Е ЈАСНО? ВЛАДЕЈАЧИ СО ПОВОЕНА ЛИЧНОСТ: АРОГАНЦИЈА И АГРЕСИЈА ДОМА, НАДВОР БЕЗ’РБЕТНИЦИ.

ГОСТИН: ЉУПЧО ПРЕНЏОВ – ПРАТЕНИК НА ГРОМ

АЛФА