ШТО НЕ Е ЈАСНО? БЕЗБЕДНОСНИТЕ ИМПЛИКАЦИИ НА БУГАРСКОТО ВЕТО И ЛАГИТЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ МИНИСТРИ

„ШТО НЕ Е ЈАСНО?“ со Љупчо Цветановски
гостин: проф. АЛЕКСАНДАР НАЦОВ – универзитетски професор
(10.12.2020)

АЛФА