„Што не е јасно?“ „Алијанса и Алтернатива“ брза коалиција за пораз на ДУИ? (30.06.2020)

„Што не е јасно?“ со Катерина Гетева

Гостин во студиото Скендер Реџепи -Зејд -носител на листа во ИЕ1 Алијанса на Албанците и Алтернатива (30.06.2020)