Швајнштајгер и честита на Македонија, Гундоган нема објаснување за поразот на Германија


Поранешниот германски репрезентативец, Бастиан Швајнштајгер, ја честита историската победа на македонските фудбалери над Германија во квалификациите за СП во Катар.

„Мојата почит за С Македонија, еден несреќен пенал против нив, а чист пенал не им беше даден. Но овие момци ја добија играта против четикратен светски шампион“, напиша Швајнштајгер на Твитер.

Капитенот на германската фудбалска репрезентација, Илкај Гундоган, пак, по поразот на Германија рече дека нема објаснување за случувањата на теренот.

ИЗВОР. ФОКУС

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×