ЧЕШКА ПРОТЕРА 18 РУСКИ ДИПЛОМАТИ ПОРАДИ ЕКСПЛОЗИИ ОД 2014 ГОДИНА

Чешка протера 18 дипломати од Руската амбасада поради експлозии во магацин за муниција во 2014 година, соопшти чешкиот премиер Андреј […]

The post ЧЕШКА ПРОТЕРА 18 РУСКИ ДИПЛОМАТИ ПОРАДИ ЕКСПЛОЗИИ ОД 2014 ГОДИНА appeared first on Сакам Да Кажам.