ЧЕТВРТА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА СРЦЕ ВЕЧЕРВА НА КАРДИОХИРУРГИЈА, ДАРИТЕЛ Е 44-ГОДИШНА ЖЕНА

На Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје во тек се подготовки за четвртата трансплантација на срце во земјава, објави на […]

The post ЧЕТВРТА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА СРЦЕ ВЕЧЕРВА НА КАРДИОХИРУРГИЈА, ДАРИТЕЛ Е 44-ГОДИШНА ЖЕНА appeared first on Сакам Да Кажам.