ЦЕЛ ЛИБАН ОСТАНА БЕЗ СТРУЈА СРЕДЕ ГОЛЕМАТА ЕКОНОМСКА КРИЗА

Цел Либан денеска остана без електрична енергија додека земјата се наоѓа среде сериозна економска криза. Извори од владата кажаа дека […]

The post ЦЕЛ ЛИБАН ОСТАНА БЕЗ СТРУЈА СРЕДЕ ГОЛЕМАТА ЕКОНОМСКА КРИЗА appeared first on Сакам Да Кажам.