(ФОТО) Северина позира гола – Фокус


Хрватската пејачка Северина Вучковиќ (49) не престанува да ја интригира јавноста и некогаш знае да ги „почести“ своите фанови со провокативни фотографии.

Овој пат, пејачката ги шокираше своите следбеници со објавување фотографија на која е целосно гола, а интимните делови ги покрива со свилена тренерка.

– Advertisements –

„Вовед во анатомија“, напиша Северина покрај фотографијата.

ИЗВОР. ФОКУС

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×