Фалсификувани дипломи за вработубање – Национална телевизијаИЗВОР: АЛФА

Денес на твитер се појави фалсификувана диплома за вработување во РЕК Битола.

На дипломата јасно се гледа дека станува збор за фалсификат на Јованче Гулевски брат на градоначалничката на Општина Могила, Јасмина Гулевска.

Јованче е вработен во РЕК Битола.