УШТЕ 25 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 36 ДО 86 ГОДИНИ И 62 БОЛНИ ОД 572 ТЕСТА

Во последните 24 часа има 25 починати од ковид-19 и уште 62 нови случаи од 572 тестирања, соопшти Министерството за […]

The post УШТЕ 25 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 36 ДО 86 ГОДИНИ И 62 БОЛНИ ОД 572 ТЕСТА appeared first on Сакам Да Кажам.