УШТЕ 23 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 365 ПОЗИТИВНИ ОД 4.015 ТЕСТОВИ

Дваесет и три починати од ковид-19 и уште 365 позитивни од 4.015 тестирања се регистрирани во последните 24 часа, соопшти […]

The post УШТЕ 23 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 365 ПОЗИТИВНИ ОД 4.015 ТЕСТОВИ appeared first on Сакам Да Кажам.