УШТЕ 1.865 ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС ИЛИ 30 ОТСТО ОД ТЕСТИРАНИТЕ, ОД НИВ 207 ПО ВТОРПАТ

Уште 1.865 заразени од ковид-19 од 6.173 тестови, или 30 отсто од тестираните, и 8 починати се регисрира и за […]

The post УШТЕ 1.865 ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС ИЛИ 30 ОТСТО ОД ТЕСТИРАНИТЕ, ОД НИВ 207 ПО ВТОРПАТ appeared first on Сакам Да Кажам.