УНГАРИЈА ЌЕ ОДРЖИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЗАШТИТА НА ДЕЦАТА ОД ХОМОСЕКСУАЛНОСТА

Виктор Орбан најави дека Унгарија ќе одржи национален референдум за заштита на децата, што се однесува на неодамна усвоениот закон […]

The post УНГАРИЈА ЌЕ ОДРЖИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЗАШТИТА НА ДЕЦАТА ОД ХОМОСЕКСУАЛНОСТА appeared first on Сакам Да Кажам.