Трилинг – Кој го спаси спикерот Вељаноски?

Талат Џафери и за парламентарниот пуч. Ајде пратениците да ги затвориме во касарна? Спикерот против демагошките пресметки колку е скапо печатењето на амандманите за изборните единици или патните трошоци на парламентарците.
Трилинг во потрага по среката – за граѓаните здравје, љубов, живот, лото, децата, кујната. За философите Ферид Муџиќ и Ристо Солунчев, среќата е дел од универзумот. Зошто Кристина Арнаудова музиката ја замени со радоста за децата?