Тема датумот … реакција – ШТУРЦИ!!! НА 15 ДЕКЕМВРИ … НАРОДОТ ЌЕ ДОБИЕ ДАТУМ – ЈАДИ БУРЕК 2021


ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК