СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ ПАК ЌЕ СЕ КАНДИДИРА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА КАРПОШ

Поранешниот градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски ќе се кандидира за нов мандат во оваа скопска пштина на претстојните локални […]

The post СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ ПАК ЌЕ СЕ КАНДИДИРА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА КАРПОШ appeared first on Сакам Да Кажам.