Српски министер во провод со Вучиќ во Белград на вода (фото)ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ и министерот за финансии, Синиша Мали, вечерва го посетија Белград на вода.
Заедничката фотографија ја објави министерот Мали на неговиот профил на Инстаграм:
Верувале или не, најпосле јас го натерав претседателот Вучиќ да излезе од четирите sида по долго време. Бидејќи тој се нема насмеано еден месец, знаев како, барем малку да украдам кисела насмевка од неговото лице, само ако го донесам во комплексот Белград на вода. Горди сме на она што го направивме, напиша Мали под фотографијата.

Навигација на напис

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×