СРДЕЧНА СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СРБИЈА СО МАКРОН ВО ТИРАНА: Вучиќ објави за што точно разговарале (ВИДЕО)ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Срдечна средба со Емануел Макрон, со кого разменив мислења за актуелните глобални прашања, но и за поврзаноста на Западен Балкан со ЕУ и европскиот пат на нашата земја…

Разговаравме и за регионалната стабилност и ја повторив доследната посветеност на Србија за зачувување на мирот и дијалогот, како единствен начин за решавање на сите прашања, изјави српскиот претседател Александар Вучиќ, кој на маргините од Тирана се сретна со францускиот претседател од ЕУ. Самит за Западен Балкан, важен собир.

View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×