СО ХЕБЛА ОТВОРЕНА И ОШТЕТЕНА ТАБЛАТА ЗА СТРУЈА ВО МОДУЛАРНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ПРИЛЕП

Синоќа е оштетена таблата за електрична енергија на модуларната болницата во Прилеп. Обезбедувањето на Општата болницата Прилеп забележало дека таблата […]

The post СО ХЕБЛА ОТВОРЕНА И ОШТЕТЕНА ТАБЛАТА ЗА СТРУЈА ВО МОДУЛАРНАТА КОВИД БОЛНИЦА ВО ПРИЛЕП appeared first on Сакам Да Кажам.